liefs door de brievenbus

Liefs door de brievenbus versturen

Verras vrienden of familie met iets liefs door de brievenbus

Wil jij jouw vrienden of familie verwennen met wat liefs en lekkers door de brievenbus? Dan kun je heerlijke premium lekkernijen bij Nilsson’s bestellen die per post worden verstuurd. Hoe leuk is dat? Wanneer je iets liefs door de brievenbus wilt versturen, is het leuk om een uniek cadeau te geven. De lekkernijen van Nilsson’s zijn perfect om als iets liefs door de brievenbus te versturen. Daarnaast kun je jouw cadeautje ook nog eens een persoonlijke touch geven. Bekijk hier onze leuke cadeautjes per post. Benieuwd naar de mogelijkheden en waarom je voor Nilsson’s moet kiezen als je iets liefs per post wilt versturen? Lees dan verder.

Waarom met Nilsson’s lekkernijen per post versturen?

Wat zijn de voordelen van Nilsson’s voor het versturen van iets liefs door de brievenbus? Graag zetten we een aantal voordelen voor je op een rij.

 • Verstuur iets nieuws en unieks
  Wil je iets liefs door de brievenbus versturen? Dan denken de meeste mensen aan bloemen per post of gewoon een kaartje. Ben je op zoek naar iets unieks? Dan zijn de lekker lekkernijen van Nilsson’s ideaal om te geven als veel liefs door de brievenbus cadeau.

 • Verstuur veel liefs door de brievenbus naar meerdere vrienden/familie/kennissen
  Wij kunnen meerdere lekkernijen per post voor je versturen. Geef aan op welke dagen jij wilt dat wij de lekkernijen bakken. Wil je een offerte op maat voor veel pakketjes? Stuur dan een e-mail naar: michelle@nilssonspost.nl.

 • Bij Nilsson’s koop je premium lekkernijen
  Iets liefs door de brievenbus versturen van hoge kwaliteit? Bij Nilsson’s koop je alleen lekkernijen van premium kwaliteit. Wij willen dat de ontvanger het beste cadeau ontvangt en dat jouw cadeau niet snel vergeten wordt.

 • De lekkernijen van Nilsson’s bakken wij iedere dag vers in onze eigen keuken

 • Je hoeft niet zelf de deur uit om een pakketje samen te stellen en vervolgens iets liefs per post te versturen

 • We hebben een groot assortiment, waardoor we voor ieder wat lekkers te bieden hebben

 • Je kunt jouw cadeautje personaliseren door iets liefs op een kaartje te laten schrijven

Momenten om iets liefs door de brievenbus versturen

Op welke momenten is het leuk om iets liefs door de brievenbus te versturen? Wij zetten een aantal momenten voor je op een rij:

 • Bij een verjaardag
  Hoe leuk is het om iets lekkers te ontvangen op je verjaardag? De lekkernijen van Nilsson’s zijn ideaal om te geven als verjaardagscadeau per post.

 • Voor feestdagen
  Hoe leuk is het om iets liefs door de brievenbus te versturen voor nieuwjaar, kerst en andere feestdagen? Dit zijn momenten waarop jouw vrienden/familie niet zomaar lekkernijen door de brievenbus verwacht. Dat maakt het een extra leuke verrassing.

 • Als er iemand ziek is
  Is er iemand ziek? Vaak kunnen we niet veel doen dan er voor diegene zijn. Extra leuk om een veel liefs door de brievenbus cadeau naar ze te sturen vol lekkere lekkernijen. Bestel hier een beterschap kado per post.

 • Als bedankje
  Wil je iemand graag bedanken, maar heb je geen tijd om diegene op te zoeken? Dan kun je als bedankje iets liefs door de brievenbus versturen. Wel zo makkelijk.

 • Huwelijks jubileum
  Op zoek naar een origineel huwelijks jubileum cadeau? Dan ben je bij Nilsson’s aan het juiste adres. We hebben verschillende lekkernijen die je kunt versturen als jubileum cadeau.

Wat voor lekkers kun je bij Nilsson’s kopen?

Bij Nilsson’s heb je keuze uit een groot assortiment waarmee je veel liefs en lekkers door de brievenbus kunt versturen. Dit assortiment bestaat uit: brownie, blondie, fudge, vegan en glutenvrije lekkernijen. Eén van de populaire pakketjes die je kunt versturen is de ‘liefdespost’. In dit pakketje vind je verschillende lekkernijen zoals onze bekende brownie, blondie met framboos en witte
chocolade, roze fudge met hartjes, pure chocolade fudge met chocolate chip cookies en cranberry’s, red velvet blondie en oreo truffels. Naast de ‘liefdespost’ hebben we nog verschillende andere lekkernijen waarmee je iemand veel lekkers en liefs door de brievenbus kunt wensen. Lees hier meer over het versturen van gebak per post.

Verstuur iets liefs per post

Hoe verstuur je nu eigenlijk wat liefs door de brievenbus bij Nilsson’s? Dat gaat heel gemakkelijk. Heb je iets lekkers kunnen vinden? Dan kun je dit bestellen en ook nog een persoonlijk berichtje meesturen. Bestel jouw lekkernij en schrijf een berichtje onder het kopje ‘opmerkingen’ in je winkelwagen. Vervolgens schrijven wij jouw berichtje op een toepasselijke kaart en sturen we die mee met jouw cadeautje. Een hele leuke manier om wat persoonlijks en liefs door de brievenbus te laten bezorgen. Bestel vandaag nog en verstuur jouw geliefde een brownie brievenbuspakket!

Samengevat

Wil jij jouw vrienden of familie verwennen met wat lekkers en liefs door de brievenbus? Dan ben je bij Nilsson’s aan het juiste adres. Bestel heerlijke premium lekkernijen die per post worden verstuurd. De lekkernijen worden vers gebakken in onze eigen keuken. Er zijn verschillende momenten waarop je veel liefs door de brievenbus cadeau kunt versturen. Denk aan een verjaardag, bij feesdagen, als iemand ziek is en als bedankje. Iets liefs per post sturen kan natuurlijk ook zonder een specifieke reden. Bekijk nu ons grote assortiment en verstuur iets lekkers en liefs door de brievenbus met Nilsson’s.

Terug naar blog
 • Brievenbus cadeau verjaardag

  Er is er één jarig...

  Ben je al bekend met de verjaardagsservice van Nilsson's? Het is vaak lastig om verjaardagscadeaus voor het personeel te kiezen. Wat vindt iedereen leuk of lekker, en hoe maak je ze...

  Er is er één jarig...

  Ben je al bekend met de verjaardagsservice van Nilsson's? Het is vaak lastig om verjaardagscadeaus voor het personeel te kiezen. Wat vindt iedereen leuk of lekker, en hoe maak je ze...

 • Valentijnspost - Valentijn brievenbus cadeau per post

  Een Valentijn brievenbus cadeau!

   Wat geef je nou aan je geliefde op zo’n dag? Liefde gaat door de maag en ook de lekkernijen van Nilsson's Post. Wij hebben op een rijtje gezet wat je...

  Een Valentijn brievenbus cadeau!

   Wat geef je nou aan je geliefde op zo’n dag? Liefde gaat door de maag en ook de lekkernijen van Nilsson's Post. Wij hebben op een rijtje gezet wat je...

 • Brievenbus cadeau Nilsson's

  Een uniek brievenbus cadeau

  Wil je iemand verrassen met een smakelijk brievenbus cadeau? Nilsson's heeft veel verschillende brievenbus cadeaus, zoals onze bekende fudge en brownies per post!

  Een uniek brievenbus cadeau

  Wil je iemand verrassen met een smakelijk brievenbus cadeau? Nilsson's heeft veel verschillende brievenbus cadeaus, zoals onze bekende fudge en brownies per post!

1 van 3