Kerstgeschenk relaties

Klanten bedanken voor het mooie jaar? Maar heb jij moeite om het juiste kerstgeschenk klanten te kiezen en te verzenden? Doe het dan eens anders dan anders en bestel de origineelste kerstgeschenken voor klanten bij Nilsson’s. Wij verkopen heerlijke premium brownies die wij iedere dag vers bakken. Wat het helemaal makkelijk maakt, onze kerst bedankjes klanten passen gewoon door de brievenbus. Kies een datum, wij bakken en doen het cadeau nog diezelfde dag op de post. Hierdoor hebben jouw klanten altijd een vers product!

Greep uit onze collectie

Verstuur jouw Kerstgeschenk relaties per post

Klanten bedanken voor het mooie jaar? Maar heb jij moeite om het juiste kerstgeschenk voor relaties te kiezen en te verzenden? Doe het dan eens anders dan anders en bestel de origineelste kerstgeschenken voor relaties bij Nilsson’s. Wij verkopen heerlijke premium brownies die wij iedere dag vers bakken. Wat het helemaal makkelijk maakt, is dat onze kerstcadeau zakelijk gewoon door de brievenbus passen. Kies een datum, wij bakken en doen de zakelijke kerstgeschenken nog diezelfde dag op de post. Hierdoor hebben jouw klanten altijd een heerlijk vers kerstgeschenk relaties! 

Personaliseer jouw kerstgeschenk relaties

Kies voor Nilsson’s voor jouw kerst gift klanten. Het relatiegeschenk kerst versturen wij geheel vers per post, één dag later kunnen jouw klanten hier later heerlijk van genieten. Bij Nilsson’s gaat het om meer dan alleen de smaakbeleving van het kerstcadeau zakelijk. De beleving start al wanneer ze het cadeautje ontvangen. Personaliseer het kerstgeschenk voor relaties volledig naar wens en in de huisstijl van jouw bedrijf. Stuur een handgeschreven kaart mee met de kerst bedankjes klanten. Geef jouw klanten een mooie verrassing!

De voordelen van kerstgeschenken voor klanten

Bestel je bij Nilsson’s, dan geniet jij van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke relatiegeschenk kerst zakelijk, personaliseer met een handgeschreven kerstkaartje
  • Bedank jouw klanten op een originele manier
  • Onze brownies, fudges en gezonde alternatieven zijn erg lekker
  • Versterk jouw relatie met het kerstgeschenk klanten van Nilsson’s
  • Bestel in bulk en verstuur jouw kerst brievenbus cadeau naar meerdere adressen!

Neem hiervoor contact op met Kris op kris@nilssonspost.nl of bel ons op 0111-745 575. Dan bespreken wij jouw wensen voor al jouw kerstgeschenken voor klanten. Dan sturen wij een voordelige offerte voor onze heerlijke versnaperingen!

Wat kun jij bestellen?

Bij Nilsson’s bestel je veel verschillende lekkernijen als relatiegeschenk kerst zakelijk. Maak combinaties en zorg voor een heerlijk kerst brievenbus cadeau. Maak een keuze uit:

  • Verse brownies
  • Heerlijke blondies
  • Fudges in verschillende smaken
  • Vegan en glutenvrije lekkernijen

Natuurlijk is het mogelijk om combinaties te maken voor jouw zakelijke kerstgeschenken. Bel ons op 0111-745 575 en laat ons jouw speciale wensen weten!

Kerstgeschenk voor relaties bij Nilsson's bestellen?

Wil je zakelijke kerstgeschenken als bedrijf versturen naar jouw klanten? Dan ben je bij Nilsson’s Post op het juiste adres! Wij versturen jouw kerstgeschenk klanten per post. Verras jouw klanten op een originele manier. De kerst bedankjes klanten zijn bij Nilsson’s van hoge kwaliteit en zullen niet snel vergeten worden vanwege de persoonlijke touch. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Contact formulier