Lees hier hoe je met een kerstgeschenk jouw klanten kunt verrassen

Wil je een kerstgeschenk naar jouw klanten per post versturen? Bij Nilsson’s vind je de leukste en origineelste kerstgeschenken voor jouw klanten. Wij verkopen premium lekkernijen die door de brievenbus passen. Ideaal dus om jouw klanten op hun persoonlijke adres te verrassen. Ook kun je de kerstgeschenken voor jouw klanten bij Nilsson’s personaliseren. Lees hier meer over de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden voor jouw bedrijf en hoe jij jouw klanten persoonlijk kunt verrassen met een smakelijk kerstgeschenk.

Waarom kerstgeschenken kopen bij Nilsson’s?

Waarom zou je als bedrijf kiezen voor Nilsson’s? Wij geven graag antwoord op deze vraag. Onze kerstgeschenken voor jouw klanten worden vers per post bezorgd. Je hoeft je dus zelf geen zorgen te maken over de verzending van de kerstgeschenken. Ook vinden wij het belangrijk dat jouw klanten echt weten dat jij ze waardeert. Bij Nilsson’s gaat het daarom om meer dan alleen de smaakbeleving. De beleving van een kerst gift voor jouw klanten start al wanneer ze het cadeautje ontvangen. We kunnen namelijk het hele pakketje aanpassen naar de stijl van jouw bedrijf. Daarnaast kun je jouw kerst gift voor jouw klanten nog verder personaliseren door een kaart mee te sturen. Hier zetten we een persoonlijke boodschap op voor jouw klant. Een persoonlijker
kerstgeschenk per post is er niet.

Onze lekkernijen

Welke lekkernijen kun je als kerst bedankjes naar jouw klanten versturen? We hebben een groot assortiment lekkernijen bestaande uit: brownie, blondie, fudge, vegan en glutenvrije lekkernijen. Al onze lekkernijen worden op de dag van verzending vers in onze eigen keuken gebakken. Een kerstgeschenk voor jouw klanten zal dus altijd vers worden bezorgd. Vaak hebben we ook tijdens de
kerstperiode speciale lekkernijen die je kunt bestellen. Wanneer je contact met ons opneemt, kunnen we overleggen welke lekkernijen dat zijn en kunnen we de details bespreken.

Zakelijk bestellen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf om kerst bedankjes naar jouw klanten te versturen? Neem dan nu contact met ons op door een e- mail te sturen naar michelle@nilssonspost.nl, of bel naar 0111-745 575. We nemen graag met je de mogelijkheden door en zorgen ervoor dat je een passende offerte op maat van ons ontvangt.

Samengevat

Wil je een leuk kerstgeschenk als bedrijf versturen naar jouw klanten? Bij Nilsson’s kun je een kerstgeschenk naar jouw klanten versturen per post. Een ideale manier om jouw klanten te verrassen met kerst. De kerst bedankjes voor jouw klanten zijn bij Nilsson’s van hoge kwaliteit en zullen niet snel vergeten worden vanwege de persoonlijke touch. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op en verstuur een leuk kerstgeschenk als bedrijf naar jouw klanten.