De lekkerste bedankjes voor jullie huwelijk feest

Ben jij op zoek naar originele bedankjes voor jullie huwelijk feest? Dan heb je bij Nilsson’s keuze uit een ruim assortiment aan heerlijke lekkernijen. Deze lekkernijen zijn ideaal om mee te geven aan jullie gasten of om achteraf als bedankje te versturen per post. Lees hier meer over de lekkernijen die we elke dag vers bakken en hoe jullie de bruiloftsgasten met de bedankjes voor jullie huwelijk feest kunnen verassen. Hiermee zorg je dat je perfecte afsluiter hebt voor een perfecte dag!

Een exclusief huwelijksbedankje

Bij Nilsson’s kun je lekkernijen van hoge kwaliteit bestellen om na de trouwerij weg te geven als bedankje. Wij zijn gericht op de beleving dat iemand meekrijgt wanneer ze het pakketje ontvangen. Van de presentatie tot de versiersels op de lekkernijen zelf. Kwaliteit, smaakbeleving, aandacht en presentatie is waar het om draait bij Nilsson’s. Daarnaast hebben we een breed assortiment. Van glutenvrij- en vegan brownies tot fudge. Zo is er voor iedere gast op jullie bruiloft wel een lekkernij te vinden die ze ongetwijfeld heerlijk vinden.

Ideeën voor jouw bruiloft

Hoe kun je Nilsson’s lekkernijen als bedankjes bij jullie huwelijk feest meegeven? Bedankjes bij een huwelijk worden meestal aan het einde van het feest meegegeven aan de bruiloftsgasten. Een ander idee is om jullie gasten te vertellen dat het nog een verrassing blijft wat ze krijgen. Je zou dan achteraf de lekkernijen per post kunnen laten versturen door ons. Onze lekkernijen passen namelijk door de brievenbus en zijn de dag ervoor vers gebakken. Wanneer jouw bruiloftsgasten het pakketje ontvangen is alles nog heerlijk vers. Je kunt bij de bestelling (gratis) een persoonlijke boodschap toevoegen voor de bruiloftsgasten, wat het bedankje net even leuker maakt.

Een offerte opvragen voor jullie bruiloft

Willen jullie originele bedankjes voor jullie huwelijk feest? Dan kun je bij ons een offerte opvragen. Nilsson’s heeft verschillende mogelijkheden voor het bestellen van bedankjes voor jullie huwelijk feest. Neem contact op met michelle@nilssonspost.nl en we gaan graag samen met je aan de slag om het mooiste bedankje te creëren voor jouw gasten.