Verstuur bij Nilsson’s het lekkerste gebak per post!

Verstuur het lekkerste gebak per post bij Nilsson’s

Een verse brownie of fudge die zomaar op de deurmat valt. Hoe leuk is het om iemand te verrassen met vers gebak per post? De hele beleving van het pakketje en de smaakbeleving van het premium vers gebak dat door de brievenbus past, is waar we het bij Nilsson’s voor doen. We hebben verschillende lekkernijen die je per post kunt versturen. Lees hier meer over deze lekkernijen en waarom gebak per post versturen een leuk idee is.

Waarom gebak per post versturen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je gebak per post wilt versturen. Kun je bijvoorbeeld iemand niet fysiek ontmoeten? Of wil je gewoon spontaan iemand verrassen? Daarnaast vind je gebak van dezelfde kwaliteit als van Nilsson’s niet terug in de winkels. Ook hoef je de deur niet uit om heerlijk gebak te bestellen.

Ons verse gebak

We hebben een breed assortiment dat onder andere bestaat uit brownie en fudge. Eén van onze populaire pakketjes, dat we graag uitlichten is de ‘WhatTheFudge’. Dit is een pakketje gevuld met 6 verschillende soorten fudge: oreo, stroopwafel, cookie, pinda-caramel, kokos, hazelnoten en citroen
merengue. Naast deze heerlijke fudge, zijn er nog vele andere lekkernijen beschikbaar om als vers gebak per post te versturen.

Het versturen van gebak per post

Bij Nilsson’s werken we samen met PostNL. Wanneer wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan we er op de aangegeven verzenddatum mee aan de slag. De lekkernijen die jij hebt besteld, worden vers gebakken en vervolgens meegegeven met PostNL.

Je kunt jouw bestelling ook nog eens personaliseren met een handgeschreven kaart. Dit doe je door een persoonlijk berichtje achter te laten onder het kopje ‘opmerkingen’ in de winkelwagen. Wij zorgen er dan vervolgens voor dat jouw boodschap handgeschreven op een toepasselijk kaartje terechtkomt en wordt meegestuurd met het gebak. Dat maakt een gebak versturen per post nog eens echt persoonlijk!

Conclusie

Verras jouw vrienden of familie met gebak door de brievenbus. Een gebak versturen per post kan nu ook heel persoonlijk. Bestel de verse lekkernijen nu in onze webshop en stuur een persoonlijke boodschap mee met jouw gebak. 

Terug naar blog