Jouw gepersonaliseerde kado per post versturen

Het leukste gepersonaliseerde kado vind je bij Nilsson’s

Hoe leuk is het dat je een cadeau kunt versturen dat persoonlijk is en ook nog eens door de brievenbus past? Bij Nilsson’s kun je lekkernijen als jouw gepersonaliseerde kado versturen per post. Dat is de ideale en unieke manier om iemand te verrassen en een stuk goedkoper dan je kado als pakketje te versturen! Lees hier meer over de lekkernijen die we verkopen en hoe wij jouw gepersonaliseerde kado per post versturen.

Onze lekkernijen

Wij hebben verschillende lekkernijen die per post worden verstuurd. Maak een keuze uit brownie, blondie, fudge, en vegan en glutenvrije lekkernijen. Het gebak wordt dagelijks in onze eigen keuken gebakken met de beste ingrediënten. De liefde die wij stoppen in het maken van onze lekkernijen proef je ook terug in het gebak.

Maar hoe kun je jouw kado gepersonaliseerd maken bij Nilsson’s? Dit doe je eenvoudig door een berichtje te schrijven onder het kopje ‘opmerkingen’ in de winkelwagen. Dit berichtje zetten we vervolgens op een toepasselijk kaartje en sturen we mee met jouw kado.

Waarom kiezen voor gepersonaliseerde kadootjes bij Nilsson’s?

Bij Nilsson’s streven we ernaar om het lekkerste gepersonaliseerde kado per post te versturen. Dit betekent dat detail en kwaliteit heel belangrijk voor ons is. Je koopt daarom bij Nilsson’s een echte beleving. Van het openmaken van het pakketje tot de smaak van ons vers gebakken lekkernijen. Daarnaast wordt het kado gepersonaliseerd met een handgeschreven kaartje. Leuk om te sturen en
om te ontvangen!

Zakelijke gepersonaliseerde cadeaus en relatiegeschenken

Bij Nilsson’s kun je ook voor jouw bedrijf gepersonaliseerde relatiegeschenken laten versturen per post. Ideaal voor als je heel wat zakelijke relaties hebt en het versturen van relatiegeschenken uit handen wilt geven. Stuur een e-mail naar michelle@nilssonspost.nl. Wij maken vervolgens een offerte op maat en leggen je uit hoe we te werk gaan. Samen zorgen we ervoor dat de lekkerste
gepersonaliseerde relatiegeschenken naar jouw zakelijke relaties worden verstuurd. Met onze gepersonaliseerde relatiegeschenken wordt het onderhouden van goede relaties wel heel makkelijk.

Waarom kiezen voor Nilsson’s?

Waarom zou je ervoor kiezen om kleine gepersonaliseerde cadeautjes te bestellen bij Nilsson’s? Wij zetten enkele voordelen voor je op een rij:

  • Dagelijks bakken wij de lekkerste premium lekkernijen die door de brievenbus passen
  • We verkopen kleine gepersonaliseerde cadeautjes voor verschillende gelegenheden
  • Jouw gepersonaliseerde kado van Nilsson’s is de perfecte manier om te laten zien dat je om iemand geeft
  • Wil je als bedrijf het versturen van zakelijke relatiegeschenken uit handen geven en ook nog eens per zakelijke relatie personaliseren? Wij kunnen dit volledig voor jou verzorgen.

Neem een kijkje in ons assortiment en bestel vandaag nog!

Terug naar blog