Feest brownies per post

De origineelste en lekkerste relatiegeschenken vind je bij Nilsson’s

De origineelste en lekkerste relatiegeschenken per post versturen

Het kan lastig zijn om een goed en origineel relatiegeschenk te vinden dat bij een zakelijke relatie past. Hoe weet je zeker dat je een goede indruk achterlaat bij een zakelijke relatie met jouw geschenk? Voorkom dit probleem met een premium relatiegeschenk van Nilsson’s! Onze relatiegeschenken zijn uniek en kun je ook nog eens personaliseren. Daarnaast kunnen we relatiegeschenken met jouw logo per post versturen. We kunnen voor jouw bedrijf een offerte op maat maken om het versturen van relatiegeschenken volledig uit handen te nemen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

feest brownie

Onze unieke relatiegeschenken

Onze premium relatiegeschenken bestaan uit heerlijke lekkernijen. Wij maken dagelijks verse brownies, blondie, fudge, vegan en glutenvrije lekkernijen in onze eigen keuken. Deze lekkernijen versturen wij vers per post. Het unieke aan onze relatiegeschenken is de persoonlijke beleving. Die begint al bij het ontvangen van ons pakketje. Over alle details is nagedacht en dat maken de
lekkernijen van Nilsson’s geschikt als unieke relatiegeschenken. Zo kunnen we bijvoorbeeld relatiegeschenken met logo versturen. Ook sturen we een handgeschreven kaartje mee met een door jou opgegeven tekst. Vanwege onze grote collectie, hebben we voor elke zakelijke relatie een lekkernij waar ze van zullen genieten. Dit maakt de relatiegeschenken van Nilsson’s uniek en persoonlijk.

Verstuur een relatiegeschenk met logo

Bij Nilsson’s kun je kiezen om een relatiegeschenk met logo te versturen. Maar wat bedoelen we hier precies mee? Wij kunnen jouw bedrijfslogo op een kaartje drukken. Laat een persoonlijk bericht op dit kaartje door ons schrijven. Deze verzenden we vervolgens mee met jouw relatiegeschenk. Op deze manier maak je jouw relatiegeschenk met logo voor jouw zakelijke relaties helemaal compleet.

Waarom kiezen voor de unieke relatiegeschenken van Nilsson’s?

Wat zijn de voordelen als je kiest onze lekkernijen om als unieke relatiegeschenken te versturen? Wij zetten een aantal van deze voordelen voor je op een rij: 

 • Unieke relatiegeschenken met een unieke ervaring 
  Bij Nilsson’s draait alles om beleving. Wij willen dat iedereen een unieke beleving beleeft wanneer ze ons relatiegeschenk ontvangen. 
   
 • Aandacht voor detail 
  Wij bakken onze lekkernijen met zorg en besteden veel aandacht aan ieder detail. Dit resulteert in heerlijke lekkernijen die je als relatiegeschenken met logo kunt versturen.. 
   
 • Onze relatiegeschenken met logo zijn persoonlijk  
  Stuur een persoonlijk kaartje mee met de bestelde lekkernijen van Nilsson’s. Hierdoor maak je jouw relatiegeschenk extra persoonlijk. 
   
 • Geschikt voor ieder moment 
  Naast dat je de unieke relatiegeschenken naar zakelijke klanten kunt versturen, zijn onze lekkernijen voor vele andere momenten geschikt. Denk hierbij aan verjaardagen, een jubileum of bijvoorbeeld een nieuwe baan. 
   
 • Gemakkelijk te verzenden 
  Een relatiegeschenk met logo van Nilsson’s is makkelijk te verzenden. We geven de pakketjes mee met PostNL, die deze pakketjes vervolgens bij jouw relatie in de brievenbus aflevert. 

Regel jouw zakelijke relatiegeschenken bij Nilsson’s

Wil je graag het versturen van unieke relatiegeschenken uitbesteden, maar er wel voor zorgen dat het persoonlijk blijft? Dan kun je contact opnemen met kris@nilssonpost.nl. Na alle details samen hebben te besproken, gaan we voor je aan de slag. Verstuur bij Nilsson’s een relatiegeschenk met logo naar jouw zakelijke relaties en verras hen met een bijgeleverde persoonlijke kaart. Zo
zorgen we ervoor dat jouw zakelijke relatie onder de indruk zal zijn van jouw relatiegeschenk met logo. Wij zorgen ervoor dat de relatiegeschenk met logo op de afgesproken datum worden bezorgd.

Werk nu samen met Nilsson’s voor unieke relatiegeschenken

Bij Nilsson’s kun je relatiegeschenken met logo bestellen voor jouw zakelijke relaties. We hebben een grote collectie lekkernijen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld onze vegan brownies bestellen. Deze lekkernijen worden per post verstuurd. Daarnaast kun je jouw relatiegeschenken nog persoonlijker maken door een kaartje mee te sturen. In overleg zorgen we ervoor dat elke zakelijke relatie een handgeschreven kaartje bij zijn of haar
relatiegeschenk met logo ontvangt. Dat maakt je cadeau uniek en speciaal. Neem nu contact met ons op en besteed relatieschenken voor jouw bedrijf uit aan Nilsson’s.

Terug naar blog
 • Brievenbus cadeau verjaardag

  Er is er één jarig...

  Ben je al bekend met de verjaardagsservice van Nilsson's? Het is vaak lastig om verjaardagscadeaus voor het personeel te kiezen. Wat vindt iedereen leuk of lekker, en hoe maak je ze...

  Er is er één jarig...

  Ben je al bekend met de verjaardagsservice van Nilsson's? Het is vaak lastig om verjaardagscadeaus voor het personeel te kiezen. Wat vindt iedereen leuk of lekker, en hoe maak je ze...

 • Valentijnspost - Valentijn brievenbus cadeau per post

  Een Valentijn brievenbus cadeau!

   Wat geef je nou aan je geliefde op zo’n dag? Liefde gaat door de maag en ook de lekkernijen van Nilsson's Post. Wij hebben op een rijtje gezet wat je...

  Een Valentijn brievenbus cadeau!

   Wat geef je nou aan je geliefde op zo’n dag? Liefde gaat door de maag en ook de lekkernijen van Nilsson's Post. Wij hebben op een rijtje gezet wat je...

 • Brievenbus cadeau Nilsson's

  Een uniek brievenbus cadeau

  Wil je iemand verrassen met een smakelijk brievenbus cadeau? Nilsson's heeft veel verschillende brievenbus cadeaus, zoals onze bekende fudge en brownies per post!

  Een uniek brievenbus cadeau

  Wil je iemand verrassen met een smakelijk brievenbus cadeau? Nilsson's heeft veel verschillende brievenbus cadeaus, zoals onze bekende fudge en brownies per post!

1 van 3